- Maine coon cattery Mount Denali  - Maine coon cattery Mount Denali  - Maine coon cattery Mount Denali  - Maine coon cattery Mount Denali
  Home | Katers | Poezen | Kittens | Nesten | Castraten | Herplaatsers
  In Herinnering   |   Buitenren   |   Foto's   |   Links   |   Contact
H-Nest
 

H-Nest

Op woensdag 29-10-2014 werd ons H-nest geboren.
Er werden 7 kittens geboren waarvan helaas 1 levenloos.

Ouders van dit nest zijn:

Gr.Int.Ch. Shaytan of Eagles Eye's Elfi of Mount Denali

Stamboom van de kittens:


Holly
Als eerste kwam er een rood tabby mackerel met wit meisje, ze ontwikkelde zich tot een enorme schootkat. Knuffelen was het liefste wat ze deed.

2 weken 8 weken 13 weken


Harley
Als tweede kwam een zwart mackerel katertje. Harley was ons zorgenkindje. Weken heeft hij amper of niet gegeten en was hij niet fit. Maar o wat was hij lief. Uiteindelijk is alles goed gekomen door rauw vlees, dan veranderde hij in een tijger en begon enorm te groeien.

2 weken 8 weken 12 weken


Hunter
Als derde een creme mackerel met wit katertje, weer zo'n enorme kroelkip. Al had hij wel duidelijk voorkeur bij wie hij ging kroelen. Niet iedereen was goed. Hij koos zelf zijn plekje uit.

2 weken 8 weken 13 weken


Hero
Als vierde kwam Hero, het eerste kitten met zilver. Hij was rood zilver tabby blotched met wit. Met een hele zachte dichte vacht. Heel speels en altijd bezig. Maar ook hij wist waar en wanneer er knuffels te halen vielen.

2 weken 8 weken 13 weken


Hubble
Als vijfde kwam een bijna wit katertje althans op het oog. In werkelijkheid is hij Creme zilver tabby mackerel met wit. Hij groeide al snel zijn broers en zusjes voorbij en werd echt een flinke vent met grote poten. Ook zijn motortje spinde het hardst. Een pracht kerel gewoon.

2 weken 7 weken 12 weken


Hannah
Als zesde en laatste weer een meisje. Rood zilver tabby mackerel. Heel zachtaardig en heel rustig. Een echt meisje dus. Knuffelen was okee als ze er zin in had. Maar het mooiste was laserlampjes vangen. Dan werd ze helemaal wild. Prooien jagen met op het einde een brokje als beloning.

2 weken 7 weken 12 weken


Hiermee was ons H-nest compleet. En ondanks een paar zorgen hebben we heerlijk genoten van dit stel. Alle H-ummeltjes, we zullen jullie missen maar we wensen jullie een lang en gelukkig leven bij jullie nieuwe baasjes.

 

29-10-2015
Ons H-nest is al 1 jaar geworden. 
 

Holly Cosmo (Harley) Hunter
Ezra (Hero) Hero (Hubble) Hannah

15-01-2018
Vandaag heeft mij het verdrietige nieuws bereikt dat Hunter plotseling is overleden.
Rust in vrede mijn kleine lieve grote vriend.

Terug